RMGC – cum negociaza statul? Prost.

Am vazut interviul Moise Guran – Victor Ponta.

La un moment dat, Moise Guran ii da premierului Ponta niste informatii de pe site-ul corporatiei Gabriel Resources care contraziceau declaratiile publice ale guvernului referitor la beneficii, mediu, etc. Ponta ramane cu gura cascata, nu intelege, zice ca nu stie de informatiile respective, ca nu le are, dar il invita pe Moise Guran sa mearga la Comisia Parlamentara cu ele.

Eu nu inteleg cum poti sa negociezi un contract co o miza de 10 miliarde de dolari fara sa stii care sunt intentiile celeilalte parti, fara sa-i stii punctele slabe si punctele tari, fara sa-l analizezi un pic si sa obtii un contract bun pentru tine. Mai ales cand acele informatii sunt pe gratis, facut publice datorita cerintelor Bursei din Toronto.

{ 2 comments to read ... please submit one more! }

  1. Poate Sova stie si Ponta nu stie, te-ai gandit la asta? 🙂

  2. Statul negociaza prost, dar Ponta negociaza bine. De fata cu Moise Guran, Ponta nu stie aspectele alea. De fata cu conducerea RMGC, Ponta va pune intrebarea “Cat face sa ne facem ca nu stim ca X, Y si Z?”.

    Nu exista “statul”, exista doar indivizii care au fost alesi sa ne conduca. Niciodata statul nu este vinovat; vinovatii au nume, prenume si CNP.

{ 0 Pingbacks/Trackbacks }

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *