Despre blog

Blogul se doreste un club de analiza a problematicilor si oportunitatilor prezentate de economia si societatea româneasca în contextul european si al competitei globale. Cauta solutii pentru ca firmele si institutiile românesti si mearga din ce în ce mai drept si mai repede. Se adreseaza celor care au puterea sa schimbe lucrurile în tara noastra si celor care vor sa scape de grija zilei de mânie.

Blogul are o politica stricta de validare a reactiilor la postari.

Autorii blogului nu folosesc date, informatii, poze, fara mentionarea sursei sau fara a plati, personal, pentru ele. Autorii vor da un disclaimer in caz ca exista posibilitatea unui interes personal (de exemplu daca scriem despre firma XYZ SRL si detinem actiuni la acea firma).

Despre autori:

Absolvent al Academiei de Studii Economice în 1997 si ACCA in 2000, Emil Stoica a început sa lucreze pentru o importanta firma de servicii profesionale, pe piata româneasca si internationala. Din 2004, ocupa o pozitie de management într-o firma europeana. Emil a lucrat în trei capitale economice ale Uniunii Europene.

Claudiu Minea: absolvent la ASE Bucuresti (Facultatea de Management). Apoi salariat in diverse firme, de la 4 la 5000 de salariati. De la un punct incolo, intreprinzator. Mai nou, scriitor pe blog, convins ca raul va invinge doar daca oamenii buni stau de o parte.

Dragos Popa activeaza in viata de zi cu zi in sectorul bancar (nimeni nu e perfect…) de vreo 15 ani. In timpul liber chinuie cititorii cu probleme de finante, ecologie, peak oil, sociologie, geopolitica sau cu orice altceva ii trece prin cap.

Alex, care va reusi multe cu propriul proiect “Formidabilii” este pasionat de risc si de implicatiile riscului in toate aspectele vietii.

Bogdan Leganaru se pricepe la modelare economica, iar Andrei Parvan este expert in probleme de educatie.

Contact: emil@emilstoica.ro

{ Comments are closed! }